Кіровоградський Комерційний Технікум

Новини

11 жовтня 2017 року в рамках декади технолога проведено виставку композицій із фруктів і овочів "Ніжні мелодії осені". На огляд було представлено композиції студентів груп: ХТ-10, ХТ-11, ХТ-20, ХТ-21, ХТ-12, ХТ-16у, ВХП-31 і ВХП-40.
Сьогодні, 11 жовтня 2017 року, до нашого навчального закладу завітав успішний випускник коледжу 2003 року, нині шеф-кухар кафе сімейного типу "Квартира" - Сучков Вадим. Провів чудовий майстер-клас з приготування трьох фірмових страв (теплий салат з морепродуктами, стейки з грибним соусом та соусом з тунця) з сучасними тенденціями оформлення. Студенти в захваті від побаченого!
В рамках декади технолога 09 жовтня 2017 року шеф-кухар Джузеппе Черроне (Рим, Італія), провів майстер клас з приготування паст: карбонаро, болоньезе, аматричана для студентів технологічного відділення. Секрети приготування італійської пасти студенти запам'ятовували, записували. Дегустація вдалась на славу...
Четвер, 05 жовтня 2017 00:00

Декада технолога 2017

3 жовтня 2017 року у м. Кропивницький працівники пожежно-рятувальної служби області спільно з фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели для студентів Кіровоградського комерційного технікуму семінарське заняття щодо питань захисту та безпеки життєдіяльності під час техногенної та пожежної надзвичайної ситуації. Майбутнім підприємцям, товарознавцям, економістам фахівці Служби порятунку розповіли про причини виникнення пожеж, способи запобігання їм та дії при виникненні пожежі у місці масового перебування людей. Докладна лекція викладача…

Авторизація

Опитування сайту

Яку спеціальність Ви обрали чи збираєтесь обрати?

Виробництво харчової продукції - 51.8%
Товарознавство та комерційна діяльність - 29.6%
Бухгалтерський облік - 12.4%
Інша спецальність - 4%

Total votes: 274
The voting for this poll has ended on: жовтня 22, 2015